Programma De Broodbrouwers September

Programma De Broodbrouwers

September

Zondag 6 september TANGO!

Een middag vol Spaanse passie voor het hoofd, het hart en de mond.

In samenwerking met Argentijnse Tangoschool Tango Centro organiseren we een middag met livemuziek. Tangodiva Anita van der Helm leidt danskoppels die zich vooraf hebben opgegeven veilig over de dansvloer van de bakkerij. De muziek wordt verzorgd door R&G Tango, bestaande uit Robin El-Hage (accordeon) en Gus- tavo Cabrera (viool) die de lucht zwoel en aangenaam laten trillen.

Zondag 13 september BUURTBROUWERS!

Open podium voor (semi)professioneel wijktalent.

‘De nog vers opgerichte groep Brotherhood staat onder leiding van buurtgenoot Satria Karsono en Don Rooks uit Gouda. Na jarenlange samenwerking binnen de muziek, werd het tijd om hun passie voor Amerikaanse volksmuziek te delen met het grote publiek. Samen met Nicole en Erik Koning en Eva Rácz schrijven ze hun eigen muziek en leggen ze een ouderwets, harmonieus en zacht Country/Americana tapijtje neer om in te kroelen.

Zondag 20 september KINDERTHEATER!

Kindertheater 4+

Lennaert Roos speelt al meer dan 12 jaar muziektheater. Wereldberoemd in Den Haag! Met o.a. voorstellingen als Dobbe en de Draak speelt hij solo, maar ook met zijn Drakenband of het Residentie Orkest. Deze zondag de voorstelling Albina. Over een witte kauw op zoek naar haar identiteit. Dan val je natuurlijk wel op!

Daarom vliegt ze als eerste uit, op zoek naar haar eigen lied.

Zondag 27 september HOLLANDS HOOP!

Muzikaal en theatraal in je moerstaal.

Dominique Engers schrijft en zingt over alles wat haar dierbaar is. Ze meert aan bij BroodBrouwers geflankeerd door Eelco Menkveld (piano) en Sybren van Doesem (trompet, bugel).

Meeslepende muziek en poëtische, melancholieke teksten. En om mensen, plaatsen en gebeurtenissen betekenis te geven en te behoeden voor vergetelheid.

 

Aanvang: 14.00 uur en gratis toegang
Reserveren is verplicht. Dit kan via de website of info@debroodbrouwers.nl

Dintelstraat 46, 2515 VJ DEN HAAG
www.debroodbrouwers.nl
070 214 1004